Planificare și inginerie de la Schwank

Servicie pentru sistemul de încălzire incă de la început

Clădirea care urmează a fi încălzită reprezintă aspectul principal al fiecărei acțiuni. Fie că este vorba de o clădire nouă sau de una renovată, o clădire industrială sau un spațiu deschis, multitudinea de cerințe diferite necesită soluții flexibile.

Echipa noastră de ingineri are zeci de ani de experiență în proiectarea și implementarea conceptelor de încălzire. Pe baza acestei experiențe, ne putem adapta la profiluri cu cerințe complexe. După o analiză detaliată la fața locului și o comparație a tehnologiilor de încălzire eligibile, creăm studii ale clădirilor o comparație a costurilor de funcționare și a costurilor energetice, care indică eficiența diferitelor sisteme.

După luarea deciziei privind unul dintre sistemele de încălzire din conceptele create de noi, proiectăm, dezvoltăm și implementăm întregul sistem de încălzire, inclusiv tehnologia de control dorită de dumneavoastră. Ne face plăcere să ne ocupăm și de instalațiile electrice ale sistemelor pe de incălzire cu gaz și să vă predăm astfel sistemul la cheie.

Servicii de consultanță privind clădirea

Decenii de experiență pentru sisteme de încălzire pentru hale industriale

Clădirea care urmează a fi încălzită reprezintă aspectul principal al fiecărei consultanțe.

Fie că este vorba de o clădire nouă sau de una renovată, noi o analizăm atent înainte de a vă recomanda o soluție:

Comparația sistemelor cu diferite tehnologii de încălzire

Fiecare clădire este diferită și necesită execuție și planificare individuală. Din acest motiv, noi oferim nu doar un sistem de încălzire, ci diferite variante. După o analiză atentă, vă prezentăm soluția ideală pentru dumneavoastră.

Comparații privind costurile energiei

Calculăm costurile energiei sistemelor de încălzire adecvate și efectuăm pentru dumneavoastră o comparație. Rezultatul: Cel mai bun raport preț-calitate pentru dumneavoastră.

Generarea ofertei

Directă, detaliată și conform cerințelor pieței. Așa arată ofertele noastre.

Contact

Schwank RO

Schwank SRL

bd. 9 Mai nr. 21
bl. B11/43-44
610127 Piatra Neamt

+40 – 233 – 22 69 66
+40 – 233 – 23 24 22

Contractarea și finanțarea

Susțineam și finanțarea încălzirii pentru hale

Investițiile în sectorul energiei necesită finanțare inteligentă. Schwank vă oferă cu plăcere asistență în acest sens. Noi dezvoltăm concepte care țin cont de efectele fiscale și de alți factori care iau in calcul situația dumneavoastră. La rândul dumneavoastră, puteți beneficia de experiența noastră și de cunoștințele privind piața. Pe lângă serviciile noastre financiare, vom fi, desigur, încântați să vă oferim suport pentru toate aspectele legate de sistemul dumneavoastră de încălzire și răcire, precum și extinderea garanției și pachetele de service.

Achiziționarea sistemului de încălzire

Cel mai mare avantaj la achiziționarea bunurilor de capital este că obții proprietatea asupra produsului achiziționat. În plus, produsul achiziționat poate fi depreciat în bilanțul dumneavoastră, iar răspunderea fiscală a companiei dumneavoastră scade altfel. Pe de altă parte însă, o achiziție reduce lichiditățile companiei dumneavoastră. Dacă achiziția este finanțată de bancă, produsul rămâne în general în evidența dumneavoastră. Răspunderea dumneavoastră fiscală este redusă proporțional cu dobânda acumulată a finanțării.

Concepte de leasing

Dacă se obțin prin leasing bunuri de capital, locatorul reține în general proprietatea bunului acordat în leasing. La sfârșitul perioadei de leasing, utilizatorul obține oportunitatea de a achiziționa produsul obținut în leasing la valoarea reziduală. Leasingul nu are efect asupra bilanțului dumneavoastră, deoarece produsul obținut în leasing nu devine parte din activele dumneavoastră. Doar lichiditățile dumneavoastră sunt afectate de plățile regulate. Perioada normală de leasing este între 5 și 10 ani.

Contractarea

Similar leasingului, contractorul rămâne proprietarul bunurilor de capital. Contractorul garantează că va obține o reducere semnificativă a consumului de energie. Aceste reduceri sunt implementate prin investiții în sisteme noi și moderne. Contractorul finanțează aceste investiții prin reduceri lunare ale consumului de energie. Pentru Beneficiar, ratele suportate sunt în mod evident mai mici decât cele ale altor modele. Termenul uzual al acordurilor pentru contractare variază între 10 și 15 ani.

Planning

 

Mai multe informații?

Contactați-ne

Obțineți sfaturi personale acum!

Schwank RO

Schwank SRL

bd. 9 Mai nr. 21
bl. B11/43-44
610127 Piatra Neamt

+40 – 233 – 22 69 66
+40 – 233 – 23 24 22

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands