Întreținerea – service complet pentru o funcționare optimă

Întreținere pentru sisteme de încălzire pentru hale

Căldura și confortul au o contribuție esențială pentru succesul economic al firmei dumneavoastră, deoarece influențează în mod semnificativ costurile operaționale și satisfacția angajaților. La fel ca și în cazul autovehiculului dumneavoastră, funcționarea impecabilă necesită o întreținere corectă și regulată. Sistemele de încălzire pe gaz sunt sisteme care prezintă o provocare tehnică, iar service-ul și testele de siguranță ale acestora trebuie efectuate în mod corespunzător și regulat.

Atunci când este conectat la internet, sistemul nostru de control înregistrează și afișează toate datele istorice ale sistemului dumneavoastră. Asemeni unui CV, tehnicianul poate obține o imagine concretă a sistemului dumneavoastră înainte de a începe lucrările. Durata lucrărilor de service poate fi astfel redusă la minim. Un avantaj din punct de vedere al costurilor, pe care noi vi-l transmitem dumneavoastră.

Ne face o deosebită plăcere să vă oferim un pachet de bază sau pachetul cu service complet Premium GaraPlus pentru o funcționare permanentă fără erori. La încheierea unui contract de întreținere cu noi, puteți extinde garanția sistemului de încălzire pe perioadă nedeterminată.

Contact

Schwank RO

Schwank SRL

bd. 9 Mai nr. 21
bl. B11/43-44
610127 Piatra Neamt

+40 – 233 – 22 69 66
+40 – 233 – 23 24 22

Soluțiile noastre de întreținere

Serviciul de piese de schimb

Un sistem de încălzire este la fel de bun ca și service-ul din spatele acestuia.

Cu proprii noștri tehnicieni de service sau cu partenerii de autorizați, vă stăm întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi suport: indiferent dacă vă oferim serviciile în mod direct sau indirect.

Pachete de servicii Schwank

Prezentare generală

Service Packages

Mai multe informații?

Contactați-ne

Obțineți sfaturi personale acum!

Schwank RO

Schwank SRL

bd. 9 Mai nr. 21
bl. B11/43-44
610127 Piatra Neamt

+40 – 233 – 22 69 66
+40 – 233 – 23 24 22

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands