schwank_service_wartung_fernwartung

Întreținerea de la distanță

Mentenanță predictivă de Schwank

Datorită tehnologiei inovatoare de la Schwank, veți fi întotdeauna cu un pas înaintea erorilor sistemului dumneavoastră de încălzire. Datorită conexiunii ModBus standard a unitaților noastre de control, putem integra sistemul de incăllzire în rețeaua dumneavoastră, dacă doriți, obținând astfel acces si control de la distanță. Acesta oferă posibilitatea de a stabili dacă sistemul funcționează corespunzător, chiar înainte de apariția problemelor. În cazul în care ceva nu merge bine, ne puteți conecta direct la locație și putem soluționa erorile minore prin întreținerea de la distanță. Dacă acest lucru nu este posibil și trebuie să efectuăm service-ul sistemului dumneavoastră la locație, tehnicianul nostru de service poate efectua reparațiile și întreținerea sistemului.

Ceea ce este cel mai important, în tot ceea ce facem în timpul întreținerii de la distanță punem accentul foarte mult pe securitatea datelor dumneavoastră.

Contact

Schwank RO

Schwank SRL

bd. 9 Mai nr. 21
bl. B11/43-44
610127 Piatra Neamt

+40 – 233 – 22 69 66
+40 – 233 – 23 24 22

schwank@schwank.ro
www.schwank.ro

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil. Datele sunt utilizate pentru optimizarea site-ului nostru web și pentru scopuri de marketing online evaluare statistică. Faceți clic pe „OK” pentru a fi de acord cu utilizarea modulelor cookie. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate .