Despre Schwank

85 ani de experiență şi peste 2 milioane unități vândute – lucruri pe care vă puteți baza

Timp de peste 90 ani, am progresat continuu în dezvoltarea noastră și a produselor noastre. Ca urmare a acestei îmbunătățiri ample, am devenit lider global de piață în domeniul soluțiilor de încălzire eficiente din punct de vedere energetic bazate pe tehnologia cu infraroșu pentru clădiri nerezidențiale, în special clădiri industriale și spații imense.

Cu cele mai înalte standarde de calitate, am extins în mod constant în decursul anilor gama noastră de produse. Fie că este vorba de radianți ceramici inovatori, de tuburi radiante, sisteme hibrid sau unități cu aer cald – oferim clienților noștri întreaga gamă de tehnologii de încălzire economice dintr-o singură sursă. Acest lucru ne permite să oferim clienților noștri consultanță neutră din punct de vedere al sistemelor de incălzire.

Ce anume face dintr-un radiant un radiant Schwank?

Made in Germany

În opinia noastră, pasiunea este elementul esențial pentru soluții termice inovatoare. Împreună cu valorile eficienței energetice și calitatea „Fabricat în Germania”, acestea constituie baza activității noastre zilnice.

Fiecare unitate Schwank este concepută din materiale de cea mai bună calitate, pentru a asigura funcționalitatea pe toată durata de viață. Se poate spune că suntem pretențioși, dar înainte ca un produs Schwank să părăsească linia noastră de producție, el trebuie să treacă prin aceste etape. Doar apoi ne putem asigura că produsul corespunde standardelor noastre înalte de calitate și merită numele „Schwank”.

Valorile mărcii Schwank

Soluții de încălzire și răcire în hale de la liderului pieței mondiale

Schwank Internațional

Soluții de încălzire și răcire de la liderul pieței mondiale

Schwank este o companie de succes pe plan internațional, care pune foarte mult accentul pe sustenabilitate și continuitate. De aceea suntem activ pe 13 piețe cu propriile noastre filiale și sucursale. În plus, dispunem de o rețea de parteneri la nivel mondial și suntem reprezentați în peste 40 țări în întreaga lume.

Detalii

Schwank Istoric

Totul despre rădăcinile și reperele firmei Schwank

Cu peste 90 de ani de istorie a companiei și trei generații ale familiei Schwank, putem privi înapoi o istorie de succes.

Detalii

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands