schwank_anwendungen_industrie-gewerbe

Industrie și comerț

Sisteme de încălzire și de răcire pentru industrie și comerț

Clădirile utilizate în scopuri industriale și comerciale prezintă o întreagă serie de provocări pentru un sistem de încălzire, provocări care trebuie luate în calcul la proiectarea, implementarea și întreținerea pe toată durata de viață a sistemului. Mizeria, praful și chiar și apa pulverizată uzează materialul. Trebuie luate în considerare setările alternative și ușile deschise, iar echipamentele sensibile trebuie protejate.

Dar chiar și sistemele, programul de lucru în schimburi și planurile de utilizare alternativă includ anumite provocări, pe care sistemul de încălzire le poate întâlni și depăși pentru a contribui activ la economisirea energiei și creșterea confortului din clădire. Inginerii Schwank sunt experți în particularizarea sistemelor și soluțiilor noastre, pentru adaptarea ideală a acestora la factorii individuali de la fața locului. Oferim suport clienților noștri pe toată durata de viață a sistemelor de încălzire ale acestora, încă de la prima inspecție la fața locului și până la service-ul post-vânzare, cu o garanție de până la 15 ani.

Avantajele sistemului de încălzire cu infraroșu de la Schwank

Pompe de căldură pe gaz, tehnologia condensației și radiante pentru industrie și comerț

Pompe de căldură pe gaz, tehnologia condensației și radiante pentru industrie și comerț

Spre deosebire de ceilalți producători, sistemele de încălzire-răcire de la Schwank sunt proiectate special pentru utilizarea în sectorul industrial, comercial și logistică și fiecare sistem de încălzire în parte este particularizat pentru spațiul respectiv. Sistemele noastre de încălzire se caracterizează printr-o serie de calități care le califică în special pentru utilizarea în industrie și comerț:

 • Încălzire cu infraroșu:

Radiația infraroșie ale sistemelor de încălzire cu infraroșu de la Schwank trec prin aerul din clădire fără pierderi. Acestea cad pe suprafețele din clădire și le încălzesc. Acest principiu ajută radianții infraroșu pe gaz Schwank să determine reducerea costurilor energetice. Studiile științifice au demonstrat că o reducere a temperaturii aerului cu 1°C corespunde unei reduceri a costurilor energetice de 7%.

 • Prevenirea acumulărilor de căldură:

Aerul cald se ridică. Acesta este cel mai mare dezavantaj al unităților convenționale de încălzire cu aer cald. Aerul încălzit în mod costisitor se acumulează sub tavan și nu ajunge la persoanele de la nivelul solului. Sistemele de încălzire cu infraroșu de la Schwank încălzesc aerul doar indirect și căldura generată ajunge acolo unde este necesară.

 • Prevenirea pierderilor de căldură:

Datorită radiației cu infraroșu a sistemelor de încălzire de la Schwank, izolația clădirii nu se încălzește în mod inutil; diferența dintre temperatura aerului exterior și temperatura aerului din încăpere este așadar menținută la o valoare foarte redusă. Pierderile prin transmisie sunt așadar minimizate.

 • Viteza:

Deoarece aerul din clădire nu trebuie să fie încălzit înainte, sistemele de încălzire de la Schwank reacționează extrem de rapid. Căldura poate fi resimțită imediat după pornirea sistemului de încălzire.

 • Descentralizare:

Sistemele de încălzire cu cazane convenționale generează căldură într-o singură locație și transportă căldura către locul unde ea este necesară. Pierderile de energie care se produc într-un astfel de proces sunt inevitabile. Sistemele de încălzire cu infraroșu de la Schwank generează căldură direct acolo unde este necesară. Pierderile cauzate de transport sunt complet evitate.

 • Încălzirea pe zone:

Multe companii lucrează în schimburi. Acest lucru determină desfășurarea activității într-o parte a clădirii, în timp ce cealaltă parte nu este ocupată. Cu sistemele cu infraroșu de la Schwank, încălzirea clădirii poate fi împărțită pe zone. În funcție de utilizare, sistemul de încălzire poate fi așadar activat în unele părți ale clădirii, rămânând dezactivat în celelalte părți – exact ca un comutator de lumină.

Servicii Schwank pentru hale industriale și comerciale

Încălzirea industrială ca pachet complet

 • servicii complete de la proiectare, management construcții, montaj până la întreținere
 • minim 10 ani asigurare piese de schimb
 • întreținere predictivă 4.0 posibilă [întreținere predictivă]
 • clarificarea aprobărilor oficiale
 • instrucțiunea utilizatorului
 • comparatie neutră a costurilor de exploatare intre diferite sisteme de încălzire
 • documentația detaliată a instalației pentru fiecare proiect
 • instrucțiuni de instalare și operare inteligibile pentru toate categoriile

Imagini cu plante realizate în industrie și comerț

Încălzire Schwank în uz

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands