Aplicații

Sisteme de încălzire și climatizare pentru hale industriale, comerț, logistică, săli de sport și ateliere

Sisteme de încălzire interioară și aer condiționat – Portofoliul de servicii Schwank oferă soluția potrivită pentru aproape orice aplicatie: indiferent dacă este incălzirea de la o inăltime de 55 m într-un stadion, sau distribuția căldurii pe o suprafață logistică de 30.000 m² sau toleranțele de temperatură în medii sensibile de producție de până la 1,5 K. Competența noastră, mai ales în ceea ce privește eficiența, durabilitatea și confortul, oferă încredere.

Aveți încredere în Schwank, printre alții …

● în industria: BMW, Liebherr și Bosch

● în logistică: Amazon, DHL, UPS și Aldi

● în sport: Real Madrid und FC Chelsea

● în ateliere și hangare: Porsche, Mercedes, Air New Zealand, United Airlines și Air Canada

Soluții Schwank

Sisteme de încălzire interioară și aer condiționat pentru toate domeniile de aplicare

Industrie și comerț

Sisteme de încălzire și climatizare pentru hale acolo unde sunt necesare

Peste 100.000 de clienți din companii și corporații mijlocii au încredere în soluțiile Schwank. Aceaștia includ nume mari: Siemens și MAN, precum și companii medii și mici.

Aflați mai multe

Logistică

Ai încredere în liderul pieței

Competența noastră se bazează pe inovații tehnice și mulți ani de experiență. În logistică, sistemele noastre de încălzire și aer condiționat obțin scoruri în funcție de fiabilitatea lor, costuri de investiții reduse și costuri de operare reduse. Printre clienții noștri se numără VW, DHL, Fedex, UPS, Bayer și mulți alți expeditori de mărfuri cunoscuți.

Aflați mai multe

Ateliere și showroom-uri

Eficiență și confort sporit

Cea mai mare provocare în ateliere este pierderea de căldură din cauza ușilor deschise frecvent. Prin urmare, încălzirea halei trebuie să fie deosebit de eficientă și, în același timp, să asigure un confort crescut pentru angajați. Sistemele Schwank fac acest lucru posibil.

Aflați mai multe

Săli de sport și stadioane de fotbal

Confort de primă clasă, cu costuri de operare reduse

În sălile de sport – indiferent dacă este tenis, fotbal multifuncțional sau fotbal de sală – confortul joacă un rol major, care poate fi atins prin timpi de încălzire rapizi și flexibilitatea încălzirii zonei – toate acestea cu costuri de operare foarte mici.

În stadioanele de fotbal, este nevoie de căldură în tribune în lunile reci. Fanii FC Chelsea și Real Madrid au apreciat confortul sistemelor Schwank de ani de zile.

Aflați mai multe

Terase și zone exterioare

Confort de vară prin simpla apăsare a unui buton

Încălzitoarele de terasă cu infrarosu cu gaz sunt potrivite pentru a putea folosi capacitățile de pe terasele de catering pe tot parcursul anului. Acestea obțin o căldură confortabilă, o eficiență deosebit de mare și sunt ușor de exploatat datorită montării pe perete sau tavan.

Aflați mai multe

Mai multe informații?

Contactați-ne

Obțineți sfaturi personale acum!

Schwank RO

Schwank SRL

bd. 9 Mai nr. 21
bl. B11/43-44
610127 Piatra Neamt

+40 – 233 – 22 69 66
+40 – 233 – 23 24 22

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands