Încălzire eficientă hală din punct de vedere energetic pentru industrie și comerț

schwank_anwendungen_industrie-gewerbe

Încălzire eficientă hală pentru logistică

schwank_anwendungen_logistik

Încălzirea eficientă din punct de vedere energetic pentru hale ateliere și săli de spectacole

schwank_anwendungen_werkstaetten

Încălzire eficientă din punct de vedere energetic pentru locurile sportive

schwank_anwendungen_sportstaetten

Încălzire eficientă din punct de vedere energetic pentru terase și zone exterioare

schwank_anwendungen_terrassen-außenbereiche

Aplicații

Sisteme de încălzire și de răcire care asigură economie de energie

Încălzirea și răcirea extrem de eficientă a clădirilor utilizate în scopuri comerciale. Gama de produse Schwank asigură soluția corectă pentru orice domeniu. Inginerii noștri dezvoltă soluții care satisfac cerințele de la locul de utilizare într-un mod ideal. Ne concentrăm pe un nivelul maxim de eficiență energetică și durabilitate.

Schwank este specialistul în sisteme de încălzire cu infraroșu pe gaz, unități de cogenerare și pompe de căldură pe gaz economice și confortabile pentru utilizarea în interiorul clădirilor în sectorul industrial, comercial și logistică.

În dezvoltarea soluțiilor individuale de încălzire și răcire, inginerii noștri sunt foarte atenți la cerințele individuale de la fața locului. De aceea noi ne concentrăm pe cel mai înalt nivel posibil de eficiență energetică și durabilitate și le oferim clienților noștri o gamă amplă de servicii, de la consultații la fața locului și până la întreținere și reparații pe durata de viață a sistemului.

Produse și soluții Schwank

Sisteme de încălzire pentru hale și soluții de răcire pentru toate aplicațiile

Industrie și comerț

Încălzirea și răcirea halei acolo unde aveți nevoie

În industrie și comerț, câteva aspecte serioase și specifice trebuie luate în considerare în timpul proiectarii, implementării și întreținerii sistemelor de încălzire. Praful, echipamentele sensibile, cum ar fi echipamentele CNC, ușile deschise sau timpii de lucru variabili sunt doar câteva din aceste aspecte.

Detalii

Logistică

Sisteme speciale de încălzire pentru hale și soluții de răcire

Clădirile destinate logisticii impun diferite cerințe bazate pe profilul lor de utilizare, cum ar fi uși deschise, rafturi mari de depozitare, diferite zone de utilizare, etc. Deși o parte din bunurile depozitate necesită doar un minim de încălzire, încălzirea este indispensabilă chiar și în procesul de depozitare și recuperare în conceptul logistic de comisionare manuală.

Detalii

Ateliere și showroom-uri

Sisteme de încălzire în hală eficiente și cu costuri reduse

În calitate de lider de piață, ne-am creat un renume nu doar în domeniul încălzirii clădirilor industriale și comerciale. Sistemele noastre au devenit apreciate și în showroom-uri, ateliere, spălătorii auto sau spații pentru dealeri auto.

Detalii

Săli de sport

Încălzire holă confortabilă

Sălile de sport oferă câteva caracteristici speciale datorită profilului lor de utilizare, de care trebuie să se țină cont la planificarea unui sistem de încălzire și răcire. În afara eficienței maxime in operare și a unei funcționări eficiente din punct de vedere al costurilor, se pune accentul în mod deosebit pe confortul sportivilor, al publicului și al oaspeților.

Detalii

Terase și zone exterioare

Radiator infraroșu pentru un sezon extins în aer liber

Pe multe terase ale restaurantelor, cafenelelor și berăriilor, acestea fac parte deja din tabloul obișnuit: radiatoarele pentru terase. Decisiv pentru o cifră mare de afaceri a gastronomiei în aer liber este gradul de ocupare într-o perioadă maximă în decursul unui an.

Detalii

Beneficiile sistemului de încălzire cu infraroșu Schwank

Sisteme de încălzire în hală și soluții de răcire eficiente de înaltă calitate

Spre deosebire de alți producători, sistemele de răcire-încălzire Schwank sunt concepute în special pentru utilizarea în industrie, comerț și logistică, iar fiecare sistem de încălzire individual este personalizat pentru instalația respectivă. Sistemele noastre de încălzire sunt caracterizate de o serie de calități, care le califică în special pentru utilizarea în industrie și comerț:

 • Căldură infraroșie:

Razele de căldură ale sistemelor de încălzire radiante cu gaz Schwank asigură incălzirea fără o circulație de aer în clădire. Razele de la încălzitoarele noastre infraroșii industriale cad pe suprafețele clădirii și le încălzesc. Acest principiu ajută sistemele infraroșii din Schwank să economisească costurile cu energia. Studiile științifice demonstrează că o reducere a temperaturii aerului cu 1 °C corespunde unei reduceri a costurilor cu energia cu 7%.

 • Prevenirea acumulărilor de căldură:

Aerul cald se ridică în sus. Acesta este cel mai mare dezavantaj al unităților convenționale de incălzire cu aer cald. Aerul scump încălzit se acumulează sub acoperiș și nu ajunge la oameni la nivelul solului. Sistemele de încălzire cu infraroșu de la Schwank încălzesc aerul doar indirect și radiația de căldură ajunge acolo unde este necesar.

 • Prevenirea acumulărilor de căldură:

Datorită radiațiilor infraroșii generate de sistemele de încălzire de către Schwank, aerul din interiorul clădirii nu se încălzește inutil; diferența dintre temperatura aerului exterior și aerul din interior este așadar menținută foarte scăzută. Prin urmare, pierderile prin transmisie sunt reduse la minimum.

 • Viteză:

Deoarece aerul din clădire nu a fost încălzit în prealabil, sistemele de încălzire de la Schwank reacționează extrem de rapid. Căldura poate fi resimțită imediat ce sistemul de încălzire este pornit.

 • Descentralizare:

Sistemele de cazane convenționale generează căldură într-o singură locație și o transportă la locul unde este necesar. Pierderile de energie generate de un astfel de proces sunt inevitabile. Sistemele de încălzire cu infraroșu de la Schwank generează căldură direct acolo unde este necesar. Pierderile de transmisie sunt complet omise.

 • Încălzire în zonă:

Multe companii lucrează în schimburi. Aceasta are ca rezultat lucrul într-o parte a clădirii, în timp ce cealaltă nu este încă ocupată. Cu un sistem Schwank de încălzitoare cu radiante infraroșu pe gaz, încălzirea clădirii poate fi împărțită în zone. În funcție de utilizare, sistemul de încălzire poate fi, prin urmare, activat în unele părți ale clădirii și poate rămâne dezactivat în celelalte părți – exact ca un întrerupător de lumină.

Modulare in standard pentru sistemele de încălzire pentru hale

Modul corect de control al sistemelor de încălzire

În afară de temperatura dorită in hală, temperatura minimă exterioară a locației respective constituie, de asemenea, baza pentru calculul necesarului de căldură al clădirilor. De exemplu, la München este de -16 ° C. Pentru a se asigura că se menține temperatura dorită chiar și la aceste temperaturi, sistemul de încălzire este proiectat pentru aceste temperaturi minime. Cu alte cuvinte, acest lucru înseamnă că sistemul de încălzire este supradimensionat pentru 95% din timp. Similar cu mașina dvs., sistemul de încălzire consumă cea mai mare energie in sarcină maximă. Întrucât sarcina maximă este necesară doar foarte rar, modularea completă oferă opțiunea de adaptare a puterii la cerința reală. Prin urmare, se poate economisi până la 14% din energie. În plus, modularea îmbunătățește și confortul. În timp ce soluțiile cu o singură treapta de putere prezintă fluctuații severe în temperatura reală, un sistem cu modulare completă de Schwank poate fi flexibil în modul în care își reglează puterea. Drept urmare, temperatura reală și cea țintă se situează semnificativ aproape una de celălaltă și se evită astfel fluctuațiile de temperatură.

Avantajele sistemelor cu modulare completă:

 • Adaptarea debitului de gaz și a aerului de ardere la necesarul real de căldură crește eficiența energetică totală.
 • Durata de viață a încălzitoarelor noastre industriale, eficiente din punct de vedere energetic, este extinsă semnificativ din cauza unui număr redus de cicluri de comutare.
 • Deoarece nu este necesară repornirea frecventă a sistemului, nu este necesară „purjarea” cu aer. Acest lucru poate evita pierderile de căldură inutile și economisește energie.
 • Temperatura mai scăzută a gazelor de evacuare duce la o viteză mai scăzută a gazelor spre evacuare, prin urmare există mai mult timp pentru a disipa căldura din gazul cald la dispozitiv.
 • Datorită ciclurilor reduse pornit-oprit, formarea de poluanți care nu ard, care apar în timpul pornirii, poate fi redusă.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands