Grupul Schwank

Peste 85 de ani de competență în încălzire și răcire
în industrie | comerț | logistică

Soluții de încălzire și răcire de la liderul pieței mondiale

Schwank este inventatorul și inițiatorul industriei

Grupul Schwank, cu sediul central şi cu unitate de productie în Köln, proiectează şi instalează sisteme inovatoare şi eficiente din punct de vedere energetic, de încălzire, aer condiționat şi ventilaţie pentru clădiri industriale, comerciale şi logistice în peste 40 de ţări. Portofoliul de produse include radiante electrice cu infraroşu, pompe de căldură, sisteme de încălzire cu hidrogen, tuburi radiante şi radiante ceramice infraroşu pe gaz, sisteme de ventilaţie, ventilatoare mari (HVLS), aeroterme pe gaz, şi perdele de aer. Schwank se concentrează pe sistemele ecologice, adică pe sistemele cu eficienţă ridicată, pe sistemele care utilizează surse de energie regenerabilă, precum şi pe aplicaţiile hibride, adică pe combinaţii de sisteme diferite care prezintă interes pentru multe hale industriale. Datorită nivelului ridicat de inovare şi a dezvoltării solide, compania Schwank a fost premiată de către publicatia ‘’Handelsblatt și Die Welt’’ ca fiind una dintre cele mai importante 100 de întreprinderi mijlocii din Germania.

Compania Schwank

Un grup internațional și de familie

Despre Schwank

De la invenție până la etalon pentru încălzirea holului

De mai bine de 90 de ani ne dezvoltăm continuu noi înșine și produsele noastre. Îmbunătățirea constantă ne-a făcut liderul pieței mondiale în domeniul soluțiilor de încălzire și răcire eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicații industriale, comerciale și logistice.

Detalii

Cariere

Alătură-te familiei Schwank

Ești la începutul carierei tale profesionale sau vrei să te dezvolți profesional? Vrei să faci parte dintr-o echipă globală cu o experiență de peste 90 de ani în dezvoltare, producție și vânzări? Apoi trimiteți-ne cererea.

Detalii

Descărcări

Toate informațiile despre Schwank

Fie că sunt broșuri, fișe tehnice sau tabele de eficiență energetică. Aici puteți găsi toate descărcările importante despre Schwank și produsele noastre.

Detalii

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands