Grupul Schwank

Peste 85 de ani de competență în încălzire și răcire
în industrie | comerț | logistică

Soluții de încălzire și răcire de la liderul pieței mondiale

Schwank este inventatorul și inițiatorul industriei

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de încălzire cu infraroșu pe gaz. Ne considerăm furnizori de soluții. Planificăm și implementăm sisteme de încălzire și răcire extrem de eficiente pentru clienții noștri și oferim suport pentru sisteme pe toată durata lor de viață. Cu produsele noastre inovatoare, construim sisteme de încălzire particularizate, care sunt special create pentru a corespunde nevoilor individuale ale clienților noștri și factorilor de la fața loculuii.

Compania Schwank

Un grup internațional și de familie

Despre Schwank

De la invenție până la etalon pentru încălzirea holului

De mai bine de 90 de ani ne dezvoltăm continuu noi înșine și produsele noastre. Îmbunătățirea constantă ne-a făcut liderul pieței mondiale în domeniul soluțiilor de încălzire și răcire eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicații industriale, comerciale și logistice.

Detalii

Cariere

Alătură-te familiei Schwank

Ești la începutul carierei tale profesionale sau vrei să te dezvolți profesional? Vrei să faci parte dintr-o echipă globală cu o experiență de peste 90 de ani în dezvoltare, producție și vânzări? Apoi trimiteți-ne cererea.

Detalii

Descărcări

Toate informațiile despre Schwank

Fie că sunt broșuri, fișe tehnice sau tabele de eficiență energetică. Aici puteți găsi toate descărcările importante despre Schwank și produsele noastre.

Detalii

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands