Inovativ, Radiant Electric cu Infraroşu de înaltă performanță pentru Industrie și Comerţ

Specialistul în sisteme de încălzire Schwank a adăugat un alt produs neutru din punct de vedere climatic în portofoliul său, lansând un încălzitor electric cu infraroşu inovator şi puternic. Noul produs a fost dezvoltat special pentru a satisface cerinţele exigente ale clădirilor industriale şi comerciale în ceea ce priveşte obiectivele UE, Net-Zero Industry Act.

eSchwank – cel mai puternic radiant electric pentru aplicaţii industriale

Cu o putere de încălzire de 18 kW, radiantul electric cu infraroşu eSchwank S-18000 este atât de puternic încât chiar şi clădirile foarte înalte pot fi încălzite confortabil, economic iar dacă este disponibilă electricitate fotovoltaică, este şi 100% ecologic.

Spre deosebire de încălzitoarele electrice cu infraroşu disponibile acum pe piată, cu element de încălzire cu cuart sau halogen, radiantul electric cu infraroşu de la Schwank are elemente de încălzire robuste şi eficiente numite infraGlow, care funcţionează la temperaturi ridicate ale suprafeţei de aproximativ 800 °C. Potrivit producătorului, Schwank GmbH, durata de viaţă a acestora este de aproximativ zece ori mai mare decât cea a elementelor din cuart sau halogen. În același timp, eSchwank S-18000 nu generează nicio sursă de lumină potenţial dăunătoare pentru ochi, lumină care ar putea apărea la radiantele ce utilizeaza elemente de încălzire cu cuarţ sau halogen. Acesta este un avantaj semnificativ al acestui produs, mai ales în locurile în care angajaţii lucrează staţionar, pentru perioade lungi de timp.

eSchwank S-18000 este proiectat pentru o durată mare de viață si este uşor de întreţinut. De exemplu, dacă este necesar, elementele de încălzire pot fi înlocuite în doar câteva minute. Radiantul poate fi echipat si cu alte optiuni utile. De exemplu, o grilă de protecţie este disponibilă pentru aplicaţii în clădirile cu specific sportiv, un sistem de control compatibil ModBus poate fi utilizat pentru integrarea într-un Building Management System (BMS), plus suporturi speciale pentru instalarea inlinata pe pereţi oferite de către Schwank. Versiunea în 3 trepte de putere a radiantului eSchwank S-18000 este controlată prin unitatea de tip SchwankControl sau printr-un sistem de management al clădirii (BMS) de nivel superior. Pe partea de conexiune electrică, fiecare radiant are propriul sau releu, unde se găsesc inclusiv toţi contactorii electrici.

În general, deceniile de experienţă în domeniul sistemelor de încălzire cu infraroșu se reflectă în proiectare si design. Carcasa fabricata din otel aluminizat, prin urmare, robustă si rezistentă la coroziune a noului eSchwank S-18000 are un design conceput să se extindă mult peste elementele de încălzire. În acest fel, Schwank reușește să producă o ‘’pernă’’ de căldură la partea inferioară a aparatului, care este importantă pentru un factor radiant si o eficienţă energetică superioare. Radiantul poate functiona in 3 trepte de putere: 6, 12 și 18 kW (puterea maximă). Aceasta înseamnă că eSchwank S-18000 poate acoperi, de asemenea, în mod economic necesarul de căldură in perioadele de tranziţie intre sezonul cald si cel rece. Dimensiunile radiantului și greutatea redusă sunt alte caracteristici care iau in calcul elementele clădirilor cum ar fi sistemul de sprinklere sau alte instalaţii suspendate de tavan. Aceasta înseamnă că eSchwank S-18000 poate înlocui, radiantele infraroşu pe gaz, posibil unu-la-unu.

Foto: eSchwank S-18000

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank America de Nord sărbătorește cea de-a 50-a aniversare

Companie, Știri

Ca parte a unei afaceri de familie la nivel mondial, Schwank America de Nord oferă sisteme de încălzire și ventilație cu infraroșu eficiente din punct de vedere energetic pentru clădiri comerciale și industriale. Compania deține o linie extinsă de sisteme HVAC și oferă, de asemenea, proiectare și consultanță pentru a se asigura că utilizatorii primesc un nivel ridicat de confort, economii de energie și calitate.

Inovativ, Radiant Electric cu Infraroşu de înaltă performanță pentru Industrie și Comerţ

Premiile, Știri

Specialistul în sisteme de încălzire Schwank a adăugat un alt produs neutru din punct de vedere climatic în portofoliul său, lansând un încălzitor electric cu infraroşu inovator şi puternic. Noul produs a fost dezvoltat special pentru a satisface cerinţele exigente ale clădirilor industriale şi comerciale în ceea ce priveşte obiectivele UE, Net-Zero Industry Act.

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands