Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz. Studiul a examinat piața globală, luând în considerare mediul concurențial, tendințele de dezvoltare și factorii cheie de succes. Intitulată „Piața încălzitoarelor cu tuburi radiante”, publicația oferă cercetări cuprinzătoare privind dimensiunea pieței în termeni de valoare, capacitate, producție și venituri în regiuni cheie precum America de Nord, Europa, China, precum și în alte regiuni.

Rezultatul studiului confirmă Schwank ca fiind cel mai mare producător de pe piața globală a sistemelor de încălzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz, cu o cotă de piață globală de aproape 12% în 2018, unde concentrația de piață este relativ ridicată. Astfel, primele 5 companii reprezintă aproximativ 45% din totalul global. Ponderea producției în Europa este de 35%, potrivit raportului de cercetare. Conform propriilor date, Schwank conduce piața germană cu o cotă de piață de aproximativ 40%, în timp ce următorul cel mai mare concurent realizează doar 20%.

Piața globală a tuburilor radiante infrarosu pe gaz a fost estimată la 205,4 milioane USD în 2020 și se așteaptă să ajungă la aproximativ 296,4 milioane USD până la sfârșitul anului 2027, crescând la un CAGR de 6,3% în perioada 2022-2027.

Dunkelstrahler Deltaschwank

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Inovativ, Radiant Electric cu Infraroşu de înaltă performanță pentru Industrie și Comerţ

Premiile, Știri

Specialistul în sisteme de încălzire Schwank a adăugat un alt produs neutru din punct de vedere climatic în portofoliul său, lansând un încălzitor electric cu infraroşu inovator şi puternic. Noul produs a fost dezvoltat special pentru a satisface cerinţele exigente ale clădirilor industriale şi comerciale în ceea ce priveşte obiectivele UE, Net-Zero Industry Act.

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands