Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Das Keyvisual von MonsterFans.

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Ce pãrere aveţi de o brizã de aer rece in hala dumneavoastrã de producţie sau in centrul logistic? Putem asigura aceasta: cu noile produse MonsterFans. Aceste ventilatoare mari – cu o eficienţã doveditã in USA – sunt noile produse adãugate in familia de echipamente Schwank. Aceste ventilatoare mai sunt denumite şi HVLS [Volum Mare, Vitezã Scãzutã], deoarece deplaseazã volume mari de aer la o vitezã foarte micã, de numai 10-95 rotaţii pe minut, creând un curent de aer deosebit de plãcut in timpul verii. Efectul imediat este scãderea temperaturii ambientale cu 5° C, cu un cost redus de investiţie. Un alt efect secundar: in timpul iernii asigurã reducerea costurilor de funcţionare ale sistemului de incãlzire prin destratificare (aerul cald acumulat in zona tavanului va fi redirecţionat spre sol). Aflaţi mai multe detalii pe noul nostru website MonsterFans.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands