Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Ce pãrere aveţi de o brizã de aer rece in hala dumneavoastrã de producţie sau in centrul logistic? Putem asigura aceasta: cu noile produse MonsterFans. Aceste ventilatoare mari – cu o eficienţã doveditã in USA – sunt noile produse adãugate in familia de echipamente Schwank. Aceste ventilatoare mai sunt denumite şi HVLS [Volum Mare, Vitezã Scãzutã], deoarece deplaseazã volume mari de aer la o vitezã foarte micã, de numai 10-95 rotaţii pe minut, creând un curent de aer deosebit de plãcut in timpul verii. Efectul imediat este scãderea temperaturii ambientale cu 5° C, cu un cost redus de investiţie. Un alt efect secundar: in timpul iernii asigurã reducerea costurilor de funcţionare ale sistemului de incãlzire prin destratificare (aerul cald acumulat in zona tavanului va fi redirecţionat spre sol). Aflaţi mai multe detalii pe noul nostru website MonsterFans.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Schwank at its best!

Companie, Premiile, Știri

Grupul Schwank a fost numit recent „liderul pieței mondiale” de către WirtschaftsWoche, datorită tehnologiilor sale de încălzire și a calității excelente a produselor și serviciilor.

SchwankAir Torluftschleier

Perdelele de aer SchwankAir

Știri

Grupul Schwank, expertul în controlul climatului clădirilor, și-a extins portofoliul de produse cu perdele de aer pentru uși.

ISH Frankfurt

ISH 2017 se apropie

Companie, Știri

După cum știți, marile evenimente lasă o amprentă. Schwank va fi reprezentat la ISH în Frankfurt în intervalul 14 - 18 martie 2017. Ne-ar face plăcere să vă întâmpinăm la standul nostru și să vă prezenta, inovațiile noastre interesante sub motto-ul Revolution.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil. Datele sunt utilizate pentru optimizarea site-ului nostru web și pentru scopuri de marketing online evaluare statistică. Faceți clic pe „OK” pentru a fi de acord cu utilizarea modulelor cookie. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate .