Wirtschaftswoche: Schwank este încă o dată lider global de piață

Schwank a primit în acest an premiul Weltmarktführer 2018. Compania noastră a convins juriul pentru a doua oară consecutiv.

Schwank a primit în acest an premiul Weltmarktführer 2018. Compania noastră a convins juriul pentru a doua oară consecutiv. Premiul, care este prezidat de un juriu format din reprezentanți ai Wirtschaftswoche ai renumitei Universități St. Gallen, este decernat companiilor mijlocii care au devenit lideri mondial pe piață în sectoarele în care activează. Pe lângă criterii precum volumul de vânzări, în acest an s-a ținut cont si de aspecte precum cota de vânzări în străinătate.

Profesor Friedhelm Schlösser: „Pe lângă bucuria de a primi încă un premiu, sunt extrem de încântat de ceea ce reprezintă acest premiu: Acesta demonstrează că am reușit să ne extindem poziția pe piață și investițiile noastre în cercetare și dezvoltare au dat roade. Campania noastră pentru produsele actuale a găsit exact răspunsul potrivit la cerințele ecologice și legale tot mai exigente.”

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Schwank at its best!

Companie, Premiile, Știri

Grupul Schwank a fost numit recent „liderul pieței mondiale” de către WirtschaftsWoche, datorită tehnologiilor sale de încălzire și a calității excelente a produselor și serviciilor.

SchwankAir Torluftschleier

Perdelele de aer SchwankAir

Știri

Grupul Schwank, expertul în controlul climatului clădirilor, și-a extins portofoliul de produse cu perdele de aer pentru uși.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands