Wirtschaftswoche: Schwank este încă o dată lider global de piață

Schwank a primit în acest an premiul Weltmarktführer 2018. Compania noastră a convins juriul pentru a doua oară consecutiv.

Schwank a primit în acest an premiul Weltmarktführer 2018. Compania noastră a convins juriul pentru a doua oară consecutiv. Premiul, care este prezidat de un juriu format din reprezentanți ai Wirtschaftswoche ai renumitei Universități St. Gallen, este decernat companiilor mijlocii care au devenit lideri mondial pe piață în sectoarele în care activează. Pe lângă criterii precum volumul de vânzări, în acest an s-a ținut cont si de aspecte precum cota de vânzări în străinătate.

Profesor Friedhelm Schlösser: „Pe lângă bucuria de a primi încă un premiu, sunt extrem de încântat de ceea ce reprezintă acest premiu: Acesta demonstrează că am reușit să ne extindem poziția pe piață și investițiile noastre în cercetare și dezvoltare au dat roade. Campania noastră pentru produsele actuale a găsit exact răspunsul potrivit la cerințele ecologice și legale tot mai exigente.”

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands