smartHeat – Un sistem inteligent – cu ModBus

Stufenlose Modulation

Prin introducerea în varianta standard a unitatii de control IC 4000 la toate sistemele de încălzire, Schwank a creat un alt etalon în sectorul sistemelor de încălzire.

Prin introducerea în varianta standard a unitatii de control IC 4000 la toate sistemele de încălzire, Schwank a creat un alt etalon în sectorul sistemelor de încălzire. Noul control automat IC 4000 constituie creierul fiecărui sistem de încălzire de la Schwank. Este prevăzut în mod standard cu ModBus. Cu ajutorul tehnologiei ModBus, echipamentele pot fi integrate cu ușurință în unitatea centrală de control și, dacă este necesar, combinate în circuite de control nou definite cu mai multe echipamente, fără a fi necesară efectuarea modificărilor la echipamentele hardware. Însă mai presus de toate, tehnologia ModBus asigură o monitorizare excelentă. De exemplu, pot fi citiți toți parametrii importanți ai fiecărui echipament în parte. Fie că este vorba de consum, de puterea utilă sau de statusul curent – această transparență nou creată a sistemului constituie baza pentru analiza detaliată și datele de consum și pentru un modul de întreținere de la distanță integrat opțional.

Există mai multe avantaje la asocierea cu unitatea centrală SchwankControl Touch, care este – putem afirma cu mândrie acest lucru – cel mai inovator sistem de control de la Schwank pentru sistemele de încălzire cu infraroșu pentru clădiri. Toate informațiile obținute cu ajutorul IC 4000 sunt afișate pe SchwankControl Touch într-un mod prietenos cu utilizatorul și dispuse în mod clar pe ecranul tactil. În procesul invers, un utilizator autorizat poate efectua setări detaliate ale sistemului de incălzire folosind SchwankControl Touch și unitatea de control IC 4000. Acest lucru asigură eficiența și disponibilitatea maximă a sistemului și crește în mod semnificativ simplitatea utilizării pentru utilizator.

SchwankControl Touch și unitatea IC 4000 pot fi integrate în toate sistemele de management al celor mai multe clădiri.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands