Premieră mondială în domeniul sistemelor de încălzire a clădirilor

ISH Frankfurt

Schwank, expertul în încălzire și răcire inovatoare a clădirilor, va prezenta mai multe premiere mondiale în domeniul tehnologiei tuburilor radiante și a tehnologiei de control, sub motto-ul „Revoluție".

Schwank, expertul în încălzire și răcire inovatoare a clădirilor, va prezenta mai multe premiere mondiale în domeniul tehnologiei tuburilor radiante și a tehnologiei de control, sub motto-ul „Revoluție”.

Schwank va prezenta produsele sale la ISH în acest an, în Sala 8, standul H63, cu prezentarea unei game largi de inovații și două premiere mondiale. Sub motto-ul „Revoluție” și cu un stand cu un design corespunzător, liderul de piață în sisteme de încălzire cu infraroșu va prezenta aproape întreaga gamă de sisteme de încălzire a clădirilor cu consum redus de energie, inclusiv radianții ceramici cu infraroșu pe gaz și tuburile radiante cu tehnologie de cazan în condensație, perdele de aer, pompe de căldură cu motor pe gaz și sisteme de recuperare a căldurii și condensație regenerativă, precum și aplicații pentru controlul flexibil.

Premiera mondială a noii generații de tuburi radiante

Noua generație de tuburi radiante cu denumirea deltaSchwank va avea premiera mondială. Tuburile radiante inovatoare combină tehnologia modernă a arzătorului cu un amestec perfect adecvat de gaz și aer. Unitățile obțin astfel valori ale gazelor de emisie la nivelul cazanelor în condensație moderne și asigură o eficiență ridicată în permanență la funcționarea în modulație, adică încălzirea în funcționare la sarcină parțială.

Inginerii Schwank au acordat o atenție deosebită dezvoltării unității arzătorului. Modalitatea de dezvoltare este unică în industria radiatoarelor tubulare. Un amestec de gaz și aer permite acum modulația completă, cu adaptarea simultană a cantității de aer și gaz de combustie. Așadar, se previne scăderea factorului radiant sau a eficienței termice în domeniul sarcinii parțiale, acestea rămânând constante pe întregul domeniu de control, crescând chiar ușor. Acest lucru determină scăderea consumului de energie pentru operatori și nivele scăzute de noxe, pe care până în prezent doar cazanele moderne în condensație au reușit să le atingă. Și cei care se gândesc deja la Directiva privind economia de energie pentru 2018 se descurcă de două ori mai bine cu noua generație de arzătoare: începând de la data de 01.01.2018, toți producătorii trebuie să declare eficiența (eficiența sezonieră) a sistemelor lor de încălzire în UE. Produsele care nu corespund eficienței minime specificate de Comisie nu mai pot fi comercializate începând de la data de 01.01.2018.

Valoarea „eficienței sezoniere” este alcătuită dintr-o combinație de criterii diferite privind eficiența. Pe lângă factorul radiant, se iau în considerare eficiența termică, capacitatea de control a radiatorului și necesarul de energie auxiliară. Acești factori trebuie calculați la sarcină completă și chiar și eficiențele la sarcină parțială trebuie calculate la 85%. Tuburile radiante, care își pot menține constantă eficiența în timpul funcționării la sarcină parțială – cum ar fi deltaSchwank – sunt conforme cu Directiva ErP. Această prevedere este deja aplicabilă.

Astfel, Schwank devine primul producător de tuburi radiante din lume care combină un arzător cu amestec de gaz și aer cu radiatoare tubulare. În plus, liderul de piață a optat pentru o unitate de control automat inteligentă care poate fi integrată într-un sistem BUS: cea mai bună condiție pentru un sistem automat complet pentru clădiri.

Premiera mondială SchwankControl: Apple în rândul sistemelor de control al încălzirii pentru hale

Noua unitate de control SchwankControl combină componentele sistemelor de control inovatoare cu o interfață de utilizator prietenoasă cu utilizatorul. De la procesul complex de introducere a datelor, la navigarea printr-un meniu intuitiv cu ajutorul ecranului tactil, la fel ca cel cunoscut de utilizatori de pe smartphone-urile lor. Interfața de utilizator nou creată cu funcție de calendar în timp real permite controlul rapid al zonelor de încălzire, programarea timpilor schimburilor, precum și administrarea drepturilor de acces. Este integrat și un browser de internet, care permite afișarea și operarea de la orice stație de lucru din rețeaua grupului. Funcția extinsă de întreținere și service sunt noile caracteristici suplimentare. Aceasta poate fi utilizată pentru a consulta datele cheie privind consumul și datele relevante pentru service de la locația din Köln, dar dacă este necesar, și pentru a analiza mesajele de eroare de la sistemul de încălzire. Cu aceste valori, multe mesaje de eroare pot fi soluționate chiar din Köln.

SchwankControl a fost special creat pentru radianții ceramici și tuburile radiante de la Schwank, precum și pentru sistemele de aer cald de la Schwank și se conectează la dispozitive cu ajutorul sistemului BUS. Unitatea de control afișează parametrii sistemului de încălzire în detaliu și depășește cu mult afișajul pornit/ oprit disponibil de cele mai multe ori în acest domeniu. SchwankControl poate fi integrat în toate sistemele de management al clădirilor utilizate în general. Datorită interfețelor integrate, sistemul de control permite conectarea cu ușurință a extensiilor externe, cum ar fi senzori de umiditate, întrerupătoare de deblocare, și chiar și bariere luminoase pentru căi de rulare ale macaralelor.

Perdelele de Aer: Căldura și răcoarea rămân acolo unde sunt necesare

Schwank va prezenta la ISH și sistemele de uși de aerajperdelele de aer SchwankAir. Produsul, care a fost recent inclus în program, previne curenții de aer nedoriți în clădirile industriale atunci când ușile sunt deschis, adică atunci când aerul rece intră iarna sau vara când aerul cald intră în încăperile cu aer condiționat. Perdelele de aer trebuie considerate ca un accesoriu suplimentar pe lângă sistemele de încălzire sau răcire și au în principal rolul de a evita pierderile inutile de energie și de a crește confortul personalului. Perdelele de aer SchwankAir pot fi furnizate atât ca perdele de aer rece, cât și ca perdele de aer cald.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank America de Nord sărbătorește cea de-a 50-a aniversare

Companie, Știri

Ca parte a unei afaceri de familie la nivel mondial, Schwank America de Nord oferă sisteme de încălzire și ventilație cu infraroșu eficiente din punct de vedere energetic pentru clădiri comerciale și industriale. Compania deține o linie extinsă de sisteme HVAC și oferă, de asemenea, proiectare și consultanță pentru a se asigura că utilizatorii primesc un nivel ridicat de confort, economii de energie și calitate.

Inovativ, Radiant Electric cu Infraroşu de înaltă performanță pentru Industrie și Comerţ

Premiile, Știri

Specialistul în sisteme de încălzire Schwank a adăugat un alt produs neutru din punct de vedere climatic în portofoliul său, lansând un încălzitor electric cu infraroşu inovator şi puternic. Noul produs a fost dezvoltat special pentru a satisface cerinţele exigente ale clădirilor industriale şi comerciale în ceea ce priveşte obiectivele UE, Net-Zero Industry Act.

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands