Perdelele de aer SchwankAir

SchwankAir Torluftschleier

Grupul Schwank, expertul în controlul climatului clădirilor, și-a extins portofoliul de produse cu perdele de aer pentru uși.

Grupul Schwank, expertul în controlul climatului clădirilor, și-a extins portofoliul de produse cu perdele de aer pentru uși.

Perdelele de aer cu numele mărcii SchwankAir previn curenții de aer nedoriți atunci când ușile sunt deschise, adică atunci când aerul rece intră iarna sau vara când aerul cald intră în încăperile cu aer condiționat. Perdelele de aer pentru uși trebuie considerate ca un accesoriu suplimentar pe lângă sistemele de încălzire sau răcire și au în principal rolul de a evita pierderile inutile de energie și de a crește confortul personalului. Perdelele de aer SchwankAir pot fi furnizate atât ca perdele de aer rece (fără incălzire), cât și ca perdele de aer cald. Acestea suflă aer ambiental sau aer încălzit direct către ușa halei. Această „perdea de aer” separă aerul din exterior de aerul ambiental sub forma unui perete invizibil, care economisește energie.

Echipamentele SchwankAir sunt adecvate atât pentru clădirile noi, cât și pentru reamenajări în clădirile mai vechi. Prin extinderea portofoliului său, grupul Schwank face încă un pas spre a deveni un furnizor de servicii complete pentru controlul climatului clădirilor.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands