ISH 2017 se apropie

ISH Frankfurt

După cum știți, marile evenimente lasă o amprentă. Schwank va fi reprezentat la ISH în Frankfurt în intervalul 14 - 18 martie 2017. Ne-ar face plăcere să vă întâmpinăm la standul nostru și să vă prezenta, inovațiile noastre interesante sub motto-ul Revolution.

După cum știți, marile evenimente lasă o amprentă. Schwank va fi reprezentat la ISH în Frankfurt în intervalul 14 – 18 martie 2017. Ne-ar face plăcere să vă întâmpinăm la standul nostru și să vă prezenta, inovațiile noastre interesante sub motto-ul Revolution.

Timp de peste 35 ani, Schwank a fost prezent la ISH, cel mai mare târg din lume de tehnologie de încălzire și aer condiționat eficientă din punct de vedere energetic. Și putem spune deja că ISH 2017 va fi un eveniment foarte special pentru noi. Schwank va prezenta două premiere mondiale în cadrul aceluiași eveniment. Aceste includ inovații deschizătoare de drumuri. Atât de anticipativ: inginerii noștri au dezvoltat inovații pentru lumea reală în domeniul tehnologiei de încălzire și control. Totul pentru mai multă eficiență și un management sustenabil, dar întotdeauna cu respectarea directivei viitoare ErP.

Sperăm că ați rezervat deja această dată și vă așteptăm cu plăcere.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Das Keyvisual von MonsterFans.

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Schwank at its best!

Companie, Premiile, Știri

Grupul Schwank a fost numit recent „liderul pieței mondiale” de către WirtschaftsWoche, datorită tehnologiilor sale de încălzire și a calității excelente a produselor și serviciilor.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands