ISH 2017 se apropie

ISH Frankfurt

După cum știți, marile evenimente lasă o amprentă. Schwank va fi reprezentat la ISH în Frankfurt în intervalul 14 - 18 martie 2017. Ne-ar face plăcere să vă întâmpinăm la standul nostru și să vă prezenta, inovațiile noastre interesante sub motto-ul Revolution.

După cum știți, marile evenimente lasă o amprentă. Schwank va fi reprezentat la ISH în Frankfurt în intervalul 14 – 18 martie 2017. Ne-ar face plăcere să vă întâmpinăm la standul nostru și să vă prezenta, inovațiile noastre interesante sub motto-ul Revolution.

Timp de peste 35 ani, Schwank a fost prezent la ISH, cel mai mare târg din lume de tehnologie de încălzire și aer condiționat eficientă din punct de vedere energetic. Și putem spune deja că ISH 2017 va fi un eveniment foarte special pentru noi. Schwank va prezenta două premiere mondiale în cadrul aceluiași eveniment. Aceste includ inovații deschizătoare de drumuri. Atât de anticipativ: inginerii noștri au dezvoltat inovații pentru lumea reală în domeniul tehnologiei de încălzire și control. Totul pentru mai multă eficiență și un management sustenabil, dar întotdeauna cu respectarea directivei viitoare ErP.

Sperăm că ați rezervat deja această dată și vă așteptăm cu plăcere.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Schwank at its best!

Companie, Premiile, Știri

Grupul Schwank a fost numit recent „liderul pieței mondiale” de către WirtschaftsWoche, datorită tehnologiilor sale de încălzire și a calității excelente a produselor și serviciilor.

SchwankAir Torluftschleier

Perdelele de aer SchwankAir

Știri

Grupul Schwank, expertul în controlul climatului clădirilor, și-a extins portofoliul de produse cu perdele de aer pentru uși.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands