Schwank este lider global de piață și viitor campion 2017

Wirtschaftswoche a premiat liderii actuali și viitori de piață globali în cooperare cu renumita Universitate St. Gallen și Academia liderilor germani de pe piața mondială (Academy of German World Market leaders). Unul dintre câștigători?!... Schwank.

Wirtschaftswoche a premiat liderii actuali și viitori de piață globali în cooperare cu renumita Universitate St. Gallen și Academia liderilor germani de pe piața mondială (Academy of German World Market leaders). Unul dintre câștigători?!… Schwank.

Economia germană este renumită în întreaga lume datorită companiilor sale puternice. Din acest motiv, Wirtschaftswoche premiază anual companii din rândul companiilor medii germane care reușesc să se stabilească și să se evidențieze pe piețele internaționale. Juriul care alege câștigătorii acestui premiu, format din reprezentanți ai renumitei Universități St. Gallen și ai Academy of German World Market leaders, evaluează nu doar volumul de vânzări, ci și cota de vânzări generată în străinătate și numărul de continente pe care este reprezentată compania.

Anul acesta, Schwank a fost selectat de către juriu pentru a deveni lider mondial pe piață și viitor campion 2017. Dorim să ne exprimăm în mod oficial recunoștința față de juriu, precum și față de angajații noștri și să felicităm toți ceilalți câștigători.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Das Keyvisual von MonsterFans.

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.