deltaSchwank devine finalist al premiului Steel Innovation 2018

Stahl Innovationspreis

Tubul nostru radiant deltaSchwank cu eficiență ridicată a convins încă un juriu. De această dată, datorită designului său special.

Tubul nostru radiant deltaSchwank cu eficiență ridicată a convins încă un juriu. De această dată, datorită designului său special.

Juriul German Steel Association (Asociația Germană a Oțelului) a selectat deltaSchwank printre finaliștii premiului Stahlpreis 2018. Premiul, care vizează produsele inovatoare care folosesc ca material oțelul, a fost conferit celui mai eficient tub radiant infraroșu pe gaz al nostru, deoarece deltaSchwank este extrem de eficient și durabil datorită unei combinații unice de diferite tipuri de oțel.

Pentru fabricația acestui echipament este utilizat așadar un material mixt foarte eficient, creat din oțel și aluminiu, care combină proprietăți reflective la cel mai înalt nivel cu robustețe. Totodată tabla de oțel a carcasei arzătorului asigură un finisaj stilat, crescând totodată durata de viață a sistemului deltaSchwank.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Das Keyvisual von MonsterFans.

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Schwank at its best!

Companie, Premiile, Știri

Grupul Schwank a fost numit recent „liderul pieței mondiale” de către WirtschaftsWoche, datorită tehnologiilor sale de încălzire și a calității excelente a produselor și serviciilor.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands