deltaSchwank câștigă “Best-Of Industriepreis 2017”

Industriepreis 2017

Noua generație de tuburi radiante deltaSchwank câștigă renumitul premiu „Best Of Industriepreis 2017”. Cu acest premiu, soluția revoluționară de încălzire se numără acum printre cele mai bune produse ale anului.

Noua generație de tuburi radiante deltaSchwank câștigă renumitul premiu „Best Of Industriepreis 2017”. Cu acest premiu, soluția revoluționară de încălzire se numără acum printre cele mai bune produse ale anului. deltaSchwank este un adevărat deschizător de drumuri în domeniul tehnologiei tuburilor radiante. Datorită conceptului său inovator și folosirii componentelor sale unice, cum ar fi arzătorul bluTek, deltaSchwank combină o serie amplă de beneficii. Primul și cel mai important este nivelul foarte ridicat al eficienței. De exemplu, factorul radiant al deltaSchwank este mai mare cu 29% comparativ cu radiatoarele tradiționale de mare putere. Totodată, pierderile de căldură prin gazele evacuate au fost reduse cu 50%. Asociat cu consumul electric redus la jumătate, eficiența energetică totală [eficiența sezonieră] crește până la o valoarea remarcabilă de 97,6%. Datorită conexiunii BUS standard, deltaSchwank oferă și funcția de întreținere predictivă, care crește semnificativ disponibilitatea sistemului. În plus, emisiile de CO2 sunt reduse cu 19% iar de NOx cu 55%.

Toți acești factori, luați împreună, au încurajat juriul Industriepreis să includă deltaSchwank în liga celor mai bune produse ale anului. „Suntem foarte încântați de primirea acestui premiu. Inginerii noștri de dezvoltare au creat sistemul de încălzire radiant al viitorului cu foarte multă implicare. Întotdeauna cu scopul de a crește valoarea adăugată pentru clienții noștri. Suntem extrem de încântați de faptul că acest lucru a fost confirmat și de juriul Industriepreis”, a declarat Oliver Schwank, Director General al grupului Schwank.

De asemenea, dorim să mulțumim întregii echipe Industriepreis pentru acest premiu!

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank – Specialistul in incalzirea halelor industriale este liderul pietei mondiale

Premiile, Știri

Revista germana, WirtschaftsWoche, a inclus specialistul in sisteme de incalzire si climatizare, Schwank, ca lider in topul pietei mondiale. In acest top se afla si alte companii renumite precum Adida, Bosch, Bayer, Siemens si Henkel.

Zwei Entwicklungsingenieure von Schwank mit dem Brenner eines Wasserstoff Dunkelstrahlers.

Revolutie: Încălzire neutră din punct de vedere climatic cu tuburi radiante Schwank care utilizează hidrogen

Știri

De ani de zile, producătorii de încălzitoare infraroșu pe gaz au făcut reclamă modernității și viabilității viitoare a tehnologiei lor. Acum, industria, și mai ales compania Schwank, au stabilit un reper important odată cu dezvoltarea primului său sistem de încălzire cu tuburi radiante care functionează 100% cu hidrogen.

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands
Schwank ist Weltmarktführer 2022 laut WiWo.