tetraSchwank primește premiul Best of 2016

Best of Tetraschwank

tetraSchwank a primit titlul Best of 2016 decernat de German Industriepreis 2016.

tetraSchwank a primit titlul Best of 2016 decernat de German Industriepreis 2016. În fiecare an, juriul editurii Huber premiază cele mai avansate produse industriale, punând accent îndeosebi pe avantajul economic și ecologic ridicat.

După ce am reușit să convingem juriul cu produsele noastre încă din anul 2013, tetraSchwank a primit titlul Best of 2016 pentru rezultatele sale excelente în ceea ce privește inovația și puterea generată. La categoria energie și mediu, produsul nostru se clasează așadar printre cele mai bune din rândul tuturor participanților.

tetraSchwank combină recuperarea căldurii, tehnologia de condensare, tuburile radiante eficiente de la Schwank și controlul inteligent al unui sistem de încălzire a clădirii în cele mai moderne moduri, cu o eficiență de până la 110%. tetraSchwank folosește energia din gazele rezultate in urma arderii ale tuburilor radiante, care se consideră a fi energie pierdută, și o distribuie înapoi direct în încăpere.

Înapoi

Toate știri

Soluții de încălzire și răcire pe hol Schwank utilizate

Schwank este lider global de piață în domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroșu pe gaz

Premiile, Știri

Un raport recent de cercetare a pieţei, intocmit de cãtre ‘’Industry Research’’ confirmã Grupul Schwank ca lider global de piaţã in domeniul sistemelor de incãlzire cu tuburi radiante infraroşu pe gaz.

Oliver Schwank hält mehrere Exemplare des Lexikons der deutschen Familienunternehmen.

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Companie, Premiile, Știri

Schwank in the Encyclopaedia of German Family Businesses

Das Keyvisual von MonsterFans.

Ventilatoare HVLS pentru industrie: Vin monştrii !

Știri

In Julie 2020 Schwank a lansat o nouã linie de produse. Este vorba de ventilatoare HVLS pentru hale industriale şi nu numai. Schwank le numeşte ventilatoare mari, MonsterFans.

Schwank at its best!

Companie, Premiile, Știri

Grupul Schwank a fost numit recent „liderul pieței mondiale” de către WirtschaftsWoche, datorită tehnologiilor sale de încălzire și a calității excelente a produselor și serviciilor.

Premiile noastre

De ce suntem mândri

Die Welt Top 100
Signet-Top-100-
Best of German Mittelstand
Industriepreis 2017
Großer Preis des Mittelstands